OVER MIJ

EEN BELEVING OP ZICH

Reeds 20jaar ben ik al bezig met juwelen. Ik ben er mee begonnen uit passie van het creëren, het ontwerpen. Daarvoor heb ik steeds kunstacademie gevolgd. Herstellingen uitvoeren voor juweliers en werken voor juweliers zijn nooit mijn drijfveer geweest. Ik werk enkel voor particuliere klanten. Ik zit graag zelf bij de klant aan tafel. Ik moet voelen wat ze willen, ik moet me kunnen inleven wie ze zijn. Hoe zien ze eruit? wat past bij hen? Via een gesprek, schetsen, 3D-tekeningen, pasbeurten komen we tot het perfecte persoonlijke juweeltje.

Ik ben enorm leergierig en probeer mijn horizon steeds te verbreden. Naast de ambacht van het juwelen maken, ben ik verzot op technologie. Door de laatste nieuwe technologieën zoals 3D-tekenen, 3D-fresen, 3D-printen, 3D-scannen, laseren, … te combineren met de aloude ambacht kan ik dingen maken die anders gewoon niet mogelijk waren. The sky is letterlijk de limiet.

Ik hou van een strakke vormgeving, maar met een frivool, speels kantje.

Mijn nieuwsgierigheid gaat niet alleen uit naar het ambacht en de technologie maar ook naar de materialen. Naast goud (geel, wit, rozé), platina, palladium en zilver ben ik me nu ook gaan verdiepen in edelstaal, titanium, zirkonium, cobalt-chrome en carbon. Daarmee zijn prachtige stukken te maken, die heel betaalbaar zijn. Die metal-collectie gaat nog een sterke uitbreiding krijgen, want ook daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Of je nu een stuk wil uit de “Black-“, de “Olive-“, de “White-” of de “Metal-“ collectie, steeds probeer ik er voor te zorgen dat je een uniek stuk krijgt die past bij je persoonlijkheid en budget.

Mijn grootste voldoening is dan ook letterlijk de smile op het gezicht bij het eerste contact van het afgewerkte juweeltje.

WhatsApp chat