Zeer persoonlijke ring in cobalt-chrome met laserwerk en diamantjes

 In Wall Of Happiness

 

Zeer persoonlijke ring in cobalt-chrome HeinVera

Valerie Meese
1 review

 4 weken geleden
Ik zoch al lang naar een gepersonaliseerde ring. Hij moest ook tegen een stootje kunnen en de gravering mag niet weggaan. Na lang zoeken ben ik toevallig op deze site terrechtgekomen. Ik had veel mooie foto’s gezien en besloot om eens te gaan bespreken wat ik wil. Het was een super ervaring. Alles kan en de verkoper helpt je mee zoeken tot een héél mooi resultaat. Hij dringt ook niets op en dat is voor mij ook heel belangrijk. Dan tekent hij het ontwerp, stuurt die door via mail. Er was een iets die ik wilde veranderen. Dat was helemaal geen probleem. Hij veranderde het, stuurde het opnieuw door. En met mijn goedkeuring maakte hij het juweel. Ik ben er SUPERBLIJ mee!!! Het is heel mooi!!! Dank je wel

Originele review

Recommended Posts

Leave a Comment

Naamketting in edelstaal of rvs HeinVeraZwarte trouwringen in zirkonium HeinVera
WhatsApp chat