Verbouwing van de nieuwe winkel

 In Verbouwing

 

Huidige winkel, straatzicht.

Huidige winkel, straatzicht.

 

Huidige winkel.

Huidige winkel.

 

De winkel waar ik nu zo al een 15 jaar zit, wordt afgebroken. Ik moet plaats ruimen voor grotere winkels en appartementen.

Jammer genoeg heb ik nog geen 5 jaar geleden de winkel volledig vernieuwd. Tot en met nieuwe ramen bovenaan.

Maar ja, een kleine zelfstandige moet schuiven.

Bij de pakken blijven zitten, zit er bij mij niet in. Na een zoekactie ben ik tot de conclusie gekomen dat het ideale pand zich recht tegenover mijn huidige winkel bevindt. 😉  Om te verhuizen gaan we niet ver moeten lopen.  En voor mijn klanten blijft het ook hetzelfde.

Oud pand die we gaan verbouwen tot een nieuwe winkel.

Dit is het pand waar ik mijn nieuwe winkel ga in bouwen. Zoals je kan zien is daar nog een pak werk aan om daar iets moois van te maken. Maar het heeft heel wat troeven. Het ligt recht tegenover mijn huidige winkel, wat ideaal is voor mijn huidige klanten. Het is pal in het winkelcentrum van Waregem gelegen. Ik kan een elektriciteitsaansluiting krijgen van 3 x 400V. Wat ideaal is voor mijn atelier, want ik ben van plan om nog deftig uit te breiden. En dat is nog het leuke, ik kan een een atelier inrichten van rond de 100m². Waar ik nu uit mijn voegen aan het barsten was, krijg ik terug weer wat ruimte. Dus al bij al, zal die verhuis (buiten de kosten dan) nog zo geen slechte zaak zijn.

Hierbij wil ik jullie wat sfeerbeelden geven van de vooruitgang van de werken.

Lege winkel met zicht op straat.

Lege winkel met zicht op straat.

 

Lege winkel met zicht naar toekomstig atelier.

Lege winkel met zicht naar toekomstig atelier.

 

Huidige winkel, straatzicht.

De afbraakwerken zijn gestart.

 

De eerste grondwerken. Het leggen van de noodzakelijke riolen.

De eerste grondwerken. Het leggen van de noodzakelijke riolen.

 

Het gieten van de betonplaat. We staan toch al niet meer in de aarde nu.

Het gieten van de betonplaat. We staan toch al niet meer in de aarde nu.

 

De nutsvoorzieningen in de grond liggen er.

De nutsvoorzieningen in de grond liggen er.

 

Pur spuiten.

Pur spuiten.

 

De betonnetten liggen erin. Klaar om de polybeton te gieten.

De betonnetten liggen erin. Klaar om de polybeton te gieten.

 

De polybeton is bijna een feit.

De polybeton is bijna een feit.

Wordt vervolgd…

Recent Posts
Comments
  • lies pype
    Beantwoorden

    we zijn benieuwd naar het resultaat ,
    veel sucses in je nieuwe zaak !!

Leave a Comment

WhatsApp chat