Trouwring in zirkonium en geel goud met diamantje

 In Wall Of Happiness

Trouwringen in zwart zirkonium met geel goud en diammantje_HeinVera

Trouwringen in zwart zirkonium met geel goud en diamantje_HeinVera

Een zeer aangename, open , relaxte en verrassende ervaring. Ik was op zoek naar een unieke ring voor mijn verloofde en had geen idee of ik zijn droomring zou kunnen vinden. En daar was Hein vol kennis en enthousiasme. Die rustig uitleg gaf tot in de details over de verschillende soorten metalen, ontwerpen enz. Een begeleidende hand en het vertrouwde groeide. Het bleef spannend want er was een tijdsdruk over enkele weken was ons verlovingsfeest er. Hein bleef trouw aan zijn woord, 2 dagen voor het feest kon ik de ring ophalen. Het was alles wat mijn verloofde wou en hij draagt hem met trots 🙂 Dank u Hein!
Recommended Posts

Leave a Comment

trouwringen in cobalt-chrome met diamantjes_HeinVeraTrouwringen in titanium met namen en gekleurde diamantjes_heinvera
WhatsApp chat