Rouwjuweel in edelstaal met vingerafdruk van geliefde en akoya-parel

 In Wall Of Happiness
Rouwjuweel in edelstaal met vingerafdruk van geliefde_HeinVera

Hein Vera maakte een ring voor mij met een heel speciale betekenis. Mijn man is anderhalf jaar geleden gestorven. In het uitvaartcentrum werd een vingerafdruk gemaakt en daarmee wou ik iets doen. Ik wilde dit verwerken in een mooi juweelstuk. Hein hielp me bij mijn zoektocht. De vingerafdruk was van heel slechte kwaliteit, maar Hein heeft deze lijntje per lijntje overtrokken om me zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het is uiteindelijk een prachtige ring geworden waarin de vingerafdruk van mijn man gegraveerd staat. Woorden kunnen niet beschrijven hoe tevreden ik hiermee ben.

Originele review

Recommended Posts

Leave a Comment

Zwarte trouwringen in zirkonium met diamantjes_HeinVeraRing in cobalt-chrome met diamantjes_HeinVera
WhatsApp chat