Ringen in edelstaal met dierbare poes

 In Wall Of Happiness
Ringen in edelstaal met hun dierbare poes HeinVera

 een dag geleden
Ik heb hein heel toevallig gevonden, of eerder de reclame vond mij 🙂 op facebook. Op het moment zelf is onze kat onlangs gestorven en het idee brouwde om een ring te laten maken voor mijn vriendin. Ik contacteerde hein via fb en die vond het idee een super gedacht. Bij hein in de winkel aangekomen werd ik overladen met kennis over juwelen en ook over de man zelf, hij is zeer joviaal en enthousiast. Houd rekening met de wensen en legt goed uit wat kan, misschien kan en praktisch onmogelijk. Mijn idee was mogelijk maar de foto heeft hem uren van zijn tijd gekost als ook bloed, zweet en tranen. Uiteindelijk is hein geslaagd, super geslaagd. Wij zijn enorm blij met het resultaat en zijn ondertussen verloofd. Dank je wel hein om mijn wensen te vervuldigen. Mvg een dankbare klant en hoogst waarschijnlijk terugkerende klant.

Originele review

Recommended Posts

Leave a Comment

Zwarte trouwringen in zirkonium met diamantjes HeinVeraTrouwringen in edelstaal met poes
WhatsApp chat