Ring in edelstaal met zoetwaterparel door Hein Vera

 In Wall Of Happiness

Speciale ring in edelstaal met zoetwaterpareltje door Hein Vera

Nog maar zelden heb ik mijn man zo verwonderd zien kijken naar mij of het is op mijn trouwdag. Maar gisteren zag ik terug die blik van 6 jaar geleden toen hij naar mijn hand keek met daaraan de ontworpen ring door Hein Vera. Hij is gewoonweg prachtig. Helemaal ontworpen zoals ik het in mijn hoofd had. De mooie momenten van mijn 30ste verjaardag zal ik vanaf nu steeds blijven herinneren aan mijn hand :). Fantastisch! Hartelijk bedankt Hein! Hein, zoals beloofd, de foto’s vanop mijn broer zijn trouw. Ik kreeg dan ook lovende reacties omtrent de ring en zeker als getuige kwam mijn hand goed in beeld doorheen de dag 😀 ! Ook de oorbelletjes waren maginifique! Nogmaals dank voor het ontwerp!!!

 


Nog maar zelden heb ik mijn man zo verwonderd zien kijken naar mij of het is op mijn trouwdag. Maar gisteren zag ik terug die blik van 6 jaar geleden toen hij naar mijn hand keek met daaraan de ontworpen ring door Hein Vera. Hij is gewoonweg prachtig. Helemaal ontworpen zoals ik het in mijn hoofd had. De mooie momenten van mijn 30ste verjaardag zal ik vanaf nu steeds blijven herinneren aan mijn hand :). Fantastisch! Hartelijk bedankt Hein! Hein, zoals beloofd, de foto’s vanop mijn broer zijn trouw. Ik kreeg dan ook lovende reacties omtrent de ring en zeker als getuige kwam mijn hand goed in beeld doorheen de dag 😀 ! Ook de oorbelletjes waren maginifique! Nogmaals dank voor het ontwerp!!!

Mijn quote:

Het was een prachtige dag en dit mede dankzij jouw juweel die schitterde aan mijn hand, werd met handtekening als getuige met héél veel liefde op papier gezet. Bedankt Hein!

Recommended Posts

Leave a Comment

Trouwringen in carbon met diamantje door Hein VeraRing in cobalt-chrome met bloem en blauwe diamant door Hein Vera
WhatsApp chat