Brute zwarte trouwringen met diamantjes

 In Wall Of Happiness
Zwarte trouwringen in zirkonium met diamantjes HeinVera

Zwarte trouwringen in zirkonium met diamantjes

We hadden al verschillende zaken bezocht voor we bij Hein langs gingen. Mijn schoonzus en schoonbroer waren vol lof over zijn werk, en wij kunnen dit enkel beademen. Zijn vriendelijkheid tijdens het mailverkeer en het goeie ontvangst eenmaal daar. Mijn man en ik voelden beide aan dat het klikte, dus daar onze ringen besteld. We waren zo blij dat de dag was aangekomen ‘onze trouwdag’ waar we mochten pronken met de mooie ringen. Alleen maar lovende reacties erop gekregen. Prijs-kwaliteit zit je bij Hein zeer goed! Hij is een echte krak in zijn job! Bedankt Hein.

Originele review

Recommended Posts

Leave a Comment

×

Hallo!

Heeft u een dringende vraag? Dan kan u rechtstreeks chatten met mij door op mijn naam te klikken hieronder. Indien ik niet meteen reageer stuur gerust een email naar info@hein-vera.be

×
Trouwringen in titanium met namen HeinVeraRingen in edelstaal met hun dierbare poes HeinVera