Asjuweel in cobalt-chrome met diamantje

 In Wall Of Happiness

Asring in cobalt-chrome met diamantje_heinvera

Asring in cobalt-chrome met diamantje_heinvera

As verwerkt van de dierbare aan de binnenkant van de ring.

 

Jo Debaene
14 jaar geleden trokken mijn man en ik naar Hein om onze trouwringen te bestellen. We zijn altijd heel tevreden geweest over de service en de mooie ringen. 3 maanden geleden is mijn vader gestorven. Ik ging met mijn verhaal, met mijn wens terug bij Hein. Hij luisterde en maakte een ring op maat, volledig naar wens en volgens mijn budget. Hij maakte een prachtjuweel waar aan de binnenkant de as van mijn vader veilig wordt beschermd en bewaard. Zo is hij altijd bij mij! Hein, opnieuw top van jou! Bedankt!
Recommended Posts

Leave a Comment

Asring in cobalt-chrome met 2 diamantjes en as in verwerkt_heinveraAsring in cobalt-chrome met as van overleden dierbare_heinvera
WhatsApp chat